Despre USP România

Oferim soluţii moderne de sănătate pentru a ajuta la îmbunătățirea calității vieții pacienților!

Despre Noi

      USP GROUP este una dintre cele mai de SUCCES COMPANII DE SĂNĂTATE, cu activitatea principală în ​​EUROPA CENTRALĂ și de EST. Compania noastră, sub deviza Health reinvented, a fost fondată în 1992 în Statele Unite de către Voitek Napiórkowski și a devenit rapid liderul pieței de Consumer Healthcare din Polonia (medicamente fără prescripție medicală, suplimente alimentare și dispozitive medicale). Rămânem fideli idealurilor fondatorului nostru. La fel ca el, plasăm oamenii și nevoile lor în centrul activităților noastre.

Suntem prezenți în mai multe ţări, printre care: SUA, Polonia, Ucraina, Bulgaria, Lituania și începând cu anul 2021 şi în ROMÂNIA.

Portofoliul companiei include mărci cunoscute și apreciate in regiune: Apap, Ibuprom, Gripex, Stoperan și Xenna, 3 mărci (Ibuprom, Apap, Gripex) aflându-se în top 5 mărci OTC din Polonia. Lansăm în România produse diferenţiatoare în categorii de top, branduri de renume, care au câștigat deja aprecierea consumatorilor și a profesioniștilor din domeniul sănătății din Europa Centrală și de Est și care răspund unor nevoi încă insuficient acoperite pentru consumatorii din România.

Amprenta noastră internațională 
  • USP Zdrowie deține poziția #1 în piața totală de Consumer Healthcare din Polonia şi creşte de 2 ori mai rapid decât piața. Compania a inregistrat vanzari in valoare de 280 milioane de euro.*
  • Prezență în creştere în EUROPA CENTRALĂ şi ESTICĂ mai ales în BULGARIA, LITUANIA și UCRAINA.
  • Cea mai nouă piaţă a noastră este ROMÂNIA.

*Sell-out data to consumers